ΟΛΟ το ρεπορτάζ για τη Λεωφόρο Ηρακλείου 129

0

 

Δίπλα στην Aegean… θα στεγαστούν τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Μην προτρέξετε όμως και υπολογίσετε ότι η ΑΕΚ κατεβαίνει Πειραιά… Ανηφορίζει απλά λίγο πιο ψηλά… στις δικές της γειτονιές.

Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Η Aegean που γράφει το ρεπορτάζ, δεν είναι άλλη από την ιδιοκτήτρια εταιρία του πρατηρίου υγρών καυσίμων η οποία βρίσκεται δίπλα στον συγκεκριμένο χώρο ιδιοκτησίας Δημήτρη Μελισσανίδη.
Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και καιρό έχει αγοραστεί το οικόπεδο στη Λεωφόρο Ηρακλείου στον αριθμό 129 από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι ο χώρος δίπλα στο ιστορικό μνημείο της μουσικής ιστορίας του τόπου μας, την Columbia.Για όσους γνωρίζουν την περιοχή, μιλάμε για μια ανάσα από την στάση του τρένου στον Περισσό, δίπλα στο πολύ όμορφο Πάρκο Προμπονά και φυσικά λίγα μέτρα δίπλα από το γήπεδο του Απόλλωνα.

Από τότε που ο χώρος είχε περάσει στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν…

Το πρώτο και καλύτερο… έλεγε ότι θα αποτελούσε εναλλακτική λύση αν κάτι δεν πήγαινε καλά με το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Το δεύτερο και πιο ακουσμένο σενάριο… έλεγε ότι εκεί θα χτιστεί ένα μεγάλο Εμπορικό Κέντρο αλά Mall.  Άλλωστε η συνολική έκταση του οικοπέδου (3,5 στρέμματα) θα μπορούσε να στηρίξει αυτό το σενάριο.

Το ρεπορτάζ σήμερα, ρίχνει ένα νέο σενάριο. Την στέγαση κάποιων – αν όχι όλων – των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Είναι σίγουρα μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, μένει να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες σε επίσημο επίπεδο…

 

 

 

 


Comments are closed.