Δεμέναγας: «Να περάσουμε στα παιδιά τη νοοτροπία της ΑΕΚ»

0

Με τα μούτρα στις Ακαδημίες έχουν πέσει οι άνθρωποι της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Αχιλλέα Δεμέναγα, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το έργο της ανάδειξης των κιτρινόμαυρων τμημάτων, να περιγράφει τις δυσκολίες που υπάρχουν στο νέο αυτό εγχείρημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Δεμέναγα:

-Για το γηπεδικό:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Το μεγάλο πρόβλημα μας είναι το γηπεδικό. Γίνονται τρομερές προσπάθειες από όλους στην ομάδα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Να βρούμε ώρες προπόνησης για τα τμήματα υποδομών μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα έχουμε καταφέρει μέχρι τις 19 Αυγούστου, που ξεκινάει η προετοιμασία για τους Παίδες, τους Εφήβους και τους Νέους».

-Για το ρόστερ σε Παίδες, Εφήβους και Νέους:

«Το πρόγραμμα πάει πολύ καλά. Ξεκίνησε πριν από δυόμιση μήνες. Έχουμε αρκετά καλό ρόστερ, σε συνεργασία πάντα με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και συνολικά έχουμε 35 παιδιά. Τους Παίδες θα προπονεί ο Βαγγέλης Τσεπέλης, που είναι επί πολλά χρόνια ένα παιδί της ΑΕΚ. Εγώ θα προπονώ τους Εφήβους και τους Νέους, ενώ έχω και την εποπτεία και στους μικρούς».

-Για τις Ακαδημίες:

«Στις Ακαδημίες, έχει γίνει ο πρώτος σχεδιασμός. Θα είμαστε έτοιμοι από την 1η Σεπτεμβρίου, να υποδεχθούμε οικογένειες και παιδιά και να τα εντάξουμε στην ΑΕΚ. Έχουμε πέσει με τα… μούτρα στις Ακαδημίες από τις αρχές του Αυγούστου. Σε γενικές γραμμές, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από πλευράς προπονητικού προγράμματος. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να βελτιωθούν ως αθλητές και να δούμε στην ΑΕΚ ποιοι θα προχωρήσουν στην και στην ανδρική ομάδα. Το σημαντικό είναι να περάσουμε σε όλα τα παιδιά, μια νοοτροπία ανάλογη με το ήθος ενός τεράστιου συλλόγου όπως η ΑΕΚ. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά του Κώστα Χατζηχρήστου και στις υποδομές, αφού είναι ο καλύτερος γυμναστής».


Comments are closed.