Με τον Μάνταλο ηγέτη ξανά… η ΑΕΚΑΡΑ έκανε το 3 στα 3!

0

Την τρίτη της φετινή νίκη πέτυχε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε του ΑΟ Χανίων με 2-0. Μέτριο το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Εκπληκτικό γκολ του Μάνταλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το 2-0 έγραψε ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά στο 84. 

×ÁÍÉÁ - ÁÅÊ  (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο στα Χανιά με την ΑΕΚ να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα. Η Ένωση προσπαθώντας κυρίως με σουτ επιχείρησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Μάνταλος και Μπαρμπόσα προσπαθούσαν ανά τακτά διαστήματα με σουτ εκτός περιοχής να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα του Ρίζου παρόλα αυτά όλα σχεδόν ήταν άστοχα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΚ ήρθε από τον Πλατέλλα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των Κρητικών μπήκε μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ του πέρασε έξω. Στα μισά του ημιχρόνου η βροχή και ο αέρας έκαναν τον τερέν πολύ βαρύ και έτσι το παιχνίδι πάγωσε και από τις δύο πλευρές. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κάποια κλασσική ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Β΄ημίχρονο

Η μεγαλύτερη φάση μέχρι και το 64 χάθηκε από την ομάδα των Χανίων. Ένα λάθος του Λαμπρόπουλου μέσα στην περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον Καραλή ο οποίος έκανε το πλασέ ωστόσο ο Άνέστης ήταν σε εγρήγορση και με τα πόδια έδιωξε την μπάλα.

Στο 70 ήρθε η απάντηση της Ένωσης η οποία με τον Μάνταλο να πιάνει ένα ωραία συρτό σουτ έξω από την περιοχή. Ο τερματοφύλακας των Χανίων Ρίζος με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα μπροστά από τον Πλατέλλα που καραδοκούσε.

H AEK τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εντυπωσιακό σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου ο οποίος από πολύ μακριά κρέμασε τον Ρίζο λυτρώνοντας την Ένωση. 

Στην συνέχεια τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ λύθηκαν και με τον Κολοβέτσιο έκανε το 0-2. Ο Μάνταλος εκτέλεσε με πολύ ωραία σέντρα το φάουλ που κέρδισε η Ένωση, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κλείδωσε το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια.


Comments are closed.