Δεν βγήκε λευκός καπνός από τη συνάντηση Μελισσανίδη για Πογιέτ…

0

Στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα ξεκαθαριστεί η παραμονή του Πογιέτ στην ΑΕΚ…

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÁÅÊ

Όπως ενημερωθήκατε το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκουστάβο Πογιέτ προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ουρουγουανού τεχνικού. Σίγουρα το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον 47χρονο τεχνικό μετά το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Η έλευση του ατζέντη όμως είχε προγραμματιστεί καιρό, οπότε δεν έχει καμία σχέση, είναι εντελώς συγκυριακή.

Ο εκπρόσωπος του Πογιέτ συναντήθηκε το απόγευμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο από το τετ α τετ τους δεν βγήκε λευκός καπνός. Δηλαδή δεν πάρθηκε κάποια απόφαση για την παραμονή του Ουρουγουανού στο τιμόνι της ομάδας τη νέα σεζόν. Αμφότερες οι πλευρές μετέθεσαν όποιες τελικές αποφάσεις για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις σε Κύπελλο και πλέι οφς.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν βιάζονται για την επέκταση του συμβολαίου του Πογιέτ. Είναι ξεκάθαρο συν τοις άλλοις, ότι τα αποτελέσματα της ομάδας θα κρίνουν την παρουσία του προπονητή στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν…


Comments are closed.