Δεν γλίτωσε την τιμωρία η ΑΕΚ…

0

Με -3 θα μπει τελικά στα πλέι οφ η ΑΕΚ που δεν γλίτωσε την τιμωρία…ÁÑÁÂÉÄÇÓ ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ ARAVIDIS AEK - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η Ένωση για την ποινή που της είχε επιβληθεί σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Περιστερίου πριν από λίγους μήνες. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η αφαίρεση των τριών βαθμών ισχύει για τον Δικέφαλο ενόψει πλέι οφ, κάτι που ενδεχομένως να στοιχίσει στους κιτρινόμαυρους.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά  την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία».


Comments are closed.