Δεν θα έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα…

0

neoi-epsa2Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Άκης Ζήκος για τη στελέχωση των ακαδημιών περιλαμβάνει πράγματα που δεν έχουν επαναληφθεί ποτέ στην Ελλάδα. Ο παλαίμαχος άσος που θα “τρέξει” αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι έχει την τεχνογνωσία από την εμπειρία του στη Μονακό και γνωρίζει πως πρέπει να αλλάξει άρδην ο τρόπος που δουλεύουν οι ακαδημίες για να μπορεί τα επόμενα χρόνια η πρώτη ομάδα να έχει παιδιά που θα γνωρίζουν τι σημαίνει να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι καινοτομίες θα είναι αρκετές και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, καθώς γίνονται ζυμώσεις, αλλά αυτό που θα δούμε δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με μεγάλη αγωνία πάντως περιμένουμε και την απόφαση για τους προπονητές των ακαδημιών, καθώς είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να αποχωρήσουν. Για τη θέση του γυμναστή ο Ζήκος προτιμάει κάποιον ξένο που να ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες, ώστε όταν τα παιδιά ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα να είναι πανέτοιμα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Όπως και να έχει η νέα διοίκηση θέλει το κομμάτι αυτό να δουλεύει τέλεια, ενώ το επόμενο διάστημα θα έχουμε και σχετικές ανακοινώσεις.


Comments are closed.