Δεν μασάει… ο δικέφαλος του Λαγκαδά!

0

Για τη “μάχη” της Κυριακής με τα Γιαννιτσά εντός έδρας μίλησε στο γκρουπ της ΑΠΕ Λαγκαδά στο Facebook, o έμπειρος εξτρέμ, Σωτήρης Καραγκούνης, δίνοντας το σύνθημα για επάνοδο στα τρίποντα…“Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα, με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες, μετά την ήττα στον Εύοσμο. Όπως πάντα, θέλουμε να κερδίζουμε και αξίζει ο κόσμος να έρθει να μας δει και να μας στηρίξει.

Ίσως έχουμε τον πρώτο λόγο, ως γηπεδούχοι και παλιότεροι στην κατηγορία. Όλα θα κριθούν από τη θέληση κάθε ομάδας για την επιτυχία. Στόχος μας είναι η σταθερότητα και η διαρκής βελτίωση, ομαδικά και ατομικά. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, βαθμολογικά και από πλευράς απόδοσης. Η ΑΠΕΛ φιλοδοξεί να παρουσιάζει καλό πρόσωπο και μέσα από τις εμφανίσεις να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, για να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε αγωνιστικά κάθε αντίπαλο σε αυτό τον όμιλο”.

Ο Κώστας Βελιτζέλος περιμένει την τρίτη φετινή νίκη σε έξι αγωνιστικές, με απόντες τους Πίντο (την επόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει αν αποκτά άμεσα δικαίωμα συμμετοχής, ή από τον Γενάρη), Χατζηιγνατιάδη και Αντωνίου, ενώ γυρνούν Συμεωνίδης και Χατζηαθανασίου.


Comments are closed.