Δημητρούλιας: Η ΑΕΚ έχει το άγχος

0

dhmhtroulias

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Διομήδη Άργους  Δημήτρης Δημητρούλιας ενόψει του αυριανού πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην ομάδα του Άργους(20:00,aek-live radio).Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτό που θέλω σίγουρα είναι να βγάλουμε πολύ ενέργεια και να έχουμε διάθεση. Είμαστε ομάδα ρυθμού, οπότε μέσα από τον ρυθμό μας μπορούμε αγωνιστικά να έχουμε μια καλή εικόνα. Είναι μια σειρά υπομονής, πρέπει να περιμένουμε την ευκαιρία που θα μας δοθεί και να την αρπάξουμε.
Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίζει πάντα με δεδομένου την διαφορά μπάτζετ και του ρόστερ που έχει με όλες τις ομάδες. Υπό αυτή την έννοια σαφώς η ΑΕΚ έχει το άγχος και εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Αν χάσει τον τίτλο θα είναι μια αποτυχία, αντίθετα εμείς αν τον κερδίσουμε θα είναι σούπερ επιτυχία.
Πιστεύω η κάθε ήττα μας μέχρι τώρα μας προετοιμάζει ψυχολογικά για το επόμενο ματς.
Χτίζουμε το αγωνιστικό κομμάτι και την ψυχολογία. Όλα τα ματς είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Αν μπορούσα από τα προηγούμενα θα πετούσα στα σκουπίδια την χαμηλή μας αποτελεσματικότητα. Κρατάω ότι η ομάδα μου έχει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα και καθαρό μυαλό».

 


Comments are closed.