Δημοτικό γήπεδο θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

0

Μία ανακοίνωση που προκαλεί… τρόμο εξέδωσε ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου καθώς τονίζει πως σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, Μιχάλη Κριτσωτάκη, πήρε… απίστευτες απαντήσεις.

cats

Συγκεκριμένα, ο Κριτσωτάκης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει δημοτικό γήπεδο (δηλαδή θα πάρει το οικόπεδο της ΑΕΚ;), άγνωστο πόσων θέσεων, αρνείται να κοπεί οποιοδήποτε δέντρο, ακόμα και αν στη θέση του φυτευτούν κάμποσα άλλα, ενώ τόνισε πως θα πάρει τον ΟΠΑΠ από το Μελισσανίδη!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Συνάντηση με υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ
Θεωρούμε υποχρέωση μας , σαν ΔΣ του Συνδέσμου , να ενημερώσουμε τα μέλη μας για μία συζήτηση που είχαμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο ΜΙχάλη Κριτσωτάκη την προηγούμενη εβδομάδα .
Μία τελείως άτυπη συνάντηση , μιας και συνέπεσε να βρεθούμε και εμείς ( ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας ) και ο βουλευτής στον χορό του ΠΟΑ .
Το χρονικό έχει ως εξής :
Πλησιάσαμε τον κο Κριτσωτάκη και του ζητήσαμε να έρθει στο τραπέζι μας με σκοπό να συζητήσουμε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ
Ευγενικότατα και πρόθυμα , ο άνθρωπος , ήρθε και κάναμε μία άτυπη και ευγενέστατη συζήτηση περί αυτού.
Τα βασικά σημεία :

1) ο ΣΥΡΙΖΑ σαν προτεραιότητα βάζει πρώτα τον άνθρωπο και κατά δεύτερο λόγο το περιβάλλον …Ως εκ τούτου το να κοπούν δέντρα για το γήπεδο θεωρεί ότι είναι χτύπημα στο περιβάλλον , ακόμα και παρά την προσπάθεια να του εξηγήσουμε ότι θα φυτευτούν πολλαπλάσια , ήταν κάθετος σε αυτό.

2) ο ΣΥΡΙΖΑ εάν είναι κυβέρνηση μετά τις 25/1 , θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακυρώσει την σύμβαση και την αγορά των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ , από την ΕΜΜΑ DELTA , και τον κο Μελισσανίδη

3) Για το θέμα του γηπέδου μας είπε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και αποκτήσει τον ΟΠΑΠ από την εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη , θα διάθέσει σαν κυβέρνηση όσα χρήματα απαιτούνται για να φτιαχτεί γήπεδο που να σέβεται το περιβάλλον και το οποίο θα διαχειρίζεται ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας , όπως και σε άλλες ομάδες που δεν έχουν γήπεδο .

4) Για το θέμα του γηπέδου του Οσφπ , το οποίο στην ουσία χαρίστηκε στον ολυμπιακό , είπε ότι δεν είναι εφικτό να κάνουν τίποτα για αυτήν την σύμβαση πλέον , παρόλο που θεωρεί ότι δόθηκε χαριστικά στα συμφέροντα Κόκκαλη και κατόπιν αυτού Μαρινάκη . ( σε αντίθεση με τν ΟΠΑΠ που είπε ότι μπορεί να κάνει , όπως αναφέραμε πριν )

Ως εκ τούτου αρχής γενομένης από αύριο αποφασίσαμε να πάμε σε επίσημη συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου να τους εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για τις επίσημες θέσεις του κόμματος τους , στο θέμα του γηπέδου μας .

Το ΔΣ του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης 1974″…


Comments are closed.