ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

Φ.K.

Δικαίωση Φ.Κ. – AEK LIVE: Προ Άγγελου ΠΡΟΦΗΤΗΣ!

Published

on

Ο Φρίξος Κώνστας, από το “AEK Live”, είχε προβλέψει τα πάντα, από την πρώτη μέρα του σκανδαλώδους Ιβανικού διορισμού του Αναστασιάδη (πλαισιωμένου από τους… «ψευδούς ψάλτες» Μπασινά και Stelios) , για … «καλογερορασοφόρο» προπονητή της Εθνικής!

ΚΑΙ παραμονή αγώνα με την Αρμενία είχε ζητήσει από τον «Πόντιο Πιλάτο» υφυπουργό Αθλητισμού «ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ» πριν από το … « Και 3 βαρκούλες ΘΑ ΑΡΜΕΝΙΣΟΥΝ στο οακά»!

… Δικαιούμαστε να επικαλεστούμε, ότι κατά την θεματογραφία μας στο σάϊτ «AEK Live» , για το Ιβανοσαββιδικό έκτρωμα της επιβολής , προς τον παραγοντικά «υπάλληλο» του ( ή «τσουτσέκι» του) , Βαγγέλη Γραμμένο, της ανάθεσης στον «Αγιορείτη μοναχό», 66χρονο (=ώχ, το 66 δεν είναι το νούμερο του σατανά;) Αναστασιάδη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας, πέσαμε μέσα σε όλα! Την πρωτιά της εύστοχης προφητείας, πως το προπονητικά «φονικό» τρίο , από τους ΄Αγγελο- Stelsios- Μπασινά, θα αποδεικνυόταν … “Serial Killers στην ασπρόμαυρη λίμνη «Μεμί»- Πάρκου Γουδή» (!) , καμία αντίρρηση να τη μοιραστούμε με το ρωμαλέο, το ανένταχτο, το πρωτογενές σάϊτ “Sports Triunfo». Γιατί και παραδεχόμαστε και σεβόμαστε το «Χ»αράκωμα με τους ανώνυμους δημιουργούς.

… ΄Ο,τι εμείς είχαμε την διορατικότητα, την γνώση, την εμπειρία, την σχετικοσύνη να γράψουμε προειδοποιητικά και καταγγελτικά για τον «καλογερορασοφόρο» , γεννημένο στη Νέα Ευκαρπία και πανελλήνια θεωρούμενο , τουλάχιστο (αν)εγκεφαλικά, μόνιμα προσκεκολλημένο, καθηλωμένο «Αγιορείτη» , μόλις τώρα (=μετά και το πάθημα με … «τις 3 βαρκούλες ,που ΑΡΜΕΝΙΣΑΝ στο σχεδόν άδειο, από …ομάδα και θεατές, οακά) , για γράφουν και να λένε , να αναπαραγάγουν τα «Φριξο-Κωνστικά» ! Για παράδειγμα ακόμη και ο «λίαν επώνυμος», εποχικός, αρθρογράφος σε αθλητική και σε πολιτική εφημερίδα, ήλθε σήμερα για να βαδίσει, να ακολουθήσει, την δική μας ρότα. Και να ζητήσει (…αλλά μόνο από την ΕΠΟ του Ιβάν , όχι και από τον «Πόντιο Πιλάτο», τον υφυπουργό Αθλητισμού) ,ό,τι εμείς, μέσω του γενναίου και απαράμιλλα φιλόξενου Νικο-Αγγελίδιου σάϊτ , προλαλήσαμε. Και το κάναμε αυτό αποκρυπτογραφώντας, από το «χθες» (= ιδέ ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από…την Εσθονία, που ακόμη οι Γερμανοί του Λεβ της τρυπάνε τα δίκτυα) το «σήμερα» και το «αύριο»…

…Υπήρξαμε «προ του ΄Αγγελου προφήτες» , όχι όπως άλλοι «μετά από Αττάλεια, Ιτανία, Αρμενία προφήτες»! Κι ακριβώς έχουν τεράστια αξία τα όσα επισημάναμε για την Ιβανοκρατούμενη «Γραμμένη στα άγραφτα» ΕΠΟ! Τα όσα κατηγορήσαμε για τους μεγαλόμισθα (=35.000 ευρώ, έναντι των μόνο 10.000 στους προηγούμενους) διορισθέντες για «τεχνικό τιμ» ολόκληρης Εθνικής, που είχε μεγαλουργήσει επί ΄Οτο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος. Από πού ως πού για Νο 1 ο εξοφλημένος και ιδιωτεύων στις παρυφές ανάμεσα στην Τούμπα και το ΄Αγιο ΄Ορος, Αναστασιάδης; Ο ικανός μόνο για να κουβαλάει από τα βραχώδη υψώματα του λίκνου της Ορθοδοξίας, ως τα Γραφεία της Μικράς Ασίας 1, τα βαζάκια με τις βοτανο-αλοιφές , που διαφημίσει, από την τηλεόραση, ο Θεσσαλονικέας μπαοκτζής, Κυριάκος Βελόπουλος;

… Από πού ως πού No 2 της Εθνικής «του Ρεχάγκελ και του Σάντος», ο ποδοσφαιρικά … «βατραχοβουτηχτής» (=ως παίκτης του οσφπ) Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος φρόντιζε πάντοτε την «τρομερή επικοινωνιακή γραμμή του», μέσω της παρουσίας σε χιλιάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές; Εκμεταλλευόμενος και το πέρασμα του από τα αγγλικά γήπεδα (= εννοείται χωρίς ούτε για αστείο να συνδεθεί με κάποια κατάκτηση, όλο –κι εκεί- μπλά, μπλά «και άγιος ο θεός») τον έβγαζαν οι εκπομπές, σαν να ήταν (…λέτε να ήταν, λόγω της πλήρους εξάρτισης του από το χρήμα, άλλωστε γι΄αυτό διέρρηξε τις σχέσεις του με το Κοκκαλικό καθεστώς) έμμισθος συνεργάτης του. Και παρίστανε «τον μετρ της αγωνιστικής ανάλυσης»! Από το … «σαν δημοσιογράφος» μετακινήθηκε για «προπονητικό πάγκο». Εκεί ήταν, που «γέλασε και το παρδαλό κατσίκι», σε όλο τον Πύργο και την Κηφισιά. Με μηδέν , ως βάση, ήταν… «μείον μηδέν»! Και από εκεί , από το πουθενά, βρέθηκε … «ασίστ κόουτς του Αναστασιάδη»! Ο Νο 2 σε μια από τις αμέτρητες εμφανίσεις του , στην «Αθλητική Κυριακή», απεκάλυψε, κατευχαριστώντας κι ευγνωμονώντας …τον ΄Αγγελο Μπασινά, πως αυτός τον εισηγήθηκε για Νο 2!


…΄Ώστε ο τωρινός «τεχνικός διευθυντής» (=θεσάρα, που έχουν καπηλευτεί οι 2004ρηδες ομόλογοι του, Τάκης Φύσσας, Ζήσης Βρύζας κι επί Μαρκαριάν ο Γιώργος Καραγκούνης) δεν περιορίστηκε στον εαυτό του, προχώρησε και σε διορισμό άλλων! Ποιος; ο ΄Αγγελος Μπασινάς! Ο πελωριότερος «κύριος τίποτε» , από καταβολής Εθνικών ομάδων, θα σημειώναμε και «του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα», αν δεν ήταν «πανέξυπνη σιγανοπαπαδίτσα», που προσκολλούταν στις «πατούσες» πανάξιων συμπαικτών (=και του παναθηναϊκού)!

…Ποιος ο ρόλος του “Stelios”; Να κάνει την σκληρή συμφεροντολογική πολιτική του οσφπ, στην … «Εθνική του ενός»! ΄Ητοι στην «Εθνική μόνο του Κώστα Φορτούνη(= με τη μπάλα ολότελα στα πόδια του, ολημερίς κι οληνυχτίς, για αυτοηρωποιείται και η ΠΑΕ να κάνει το υδροκεφαλικό μεταγραφικό παιχνίδι της»! Φυσικά και ήταν απεχθές έργο , όχι μόνο του Ιβανο-Γκαγκατσικών Αναστασιάδη, αλλά και των Stelios- Φορτούνη, ότι αποδομήθηκε η ΑΕΚ από την Εθνική. Στην ενδεκάδα κατά της Ιταλίας όχι οι Μάνταλος, Μπακασέτας, εναντίον της Αρμενίας (= που θεωρούταν , από τα ατζεντουποχείρια υπερβατός, πανεύκολος αντίπαλος, στο οακά) «αποκεφαλισμός» και ο Βασίλης Μπάρκας – του μοναδικού διασωθέντα το περασμένο Σάββατο από τον «καταποντισμό στο Μαρούσι» σαν στην κυπριακή λίμνη Μεμί» (σ.σ.: εννοείται πως δεν παρομοιάζουμε κανένα με τον κολασμένο Κύπριο λοχαγό). Ούτε ένας από την Πρωταθλήτρια 2018 και τρις αλυσιδωτά φιναλίστρια του…VARβαρικού σαπιοτελικού Κυπέλλου 2017,2019. Για να παίζουν οι μανατζεροπελάτες «Κύπριοι» Μαυρίας, Κολοβός και οι Μασούρας, Σιόβας, Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Κουλούρης, Λεονάρντο (= δεν καταδέχεται στην φανέλα του το Κούτρης) , Σιώπης , για να κάθονται στον πάγκο οι «Ενωσίτες», από τους οποίους ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος « τους τα έδειχνε όλα», αναμασώντας προκλητικά την τσίχλα του κάθε φορά, που η τηλεκάμερα στρεφόταν πάνω του…


…Ο «κιτρινόμαυρος» άσος δεν μπορούσε εκείνες τις στιγμές να άκουγε τη μετάδοση της ΕΡΑ Σπορ, όπου ο Δημήτρης Μαλισσιώβας θαρραλέα έθιγε την μη χρησιμοποίηση του, όπως και του Μπάρκα. Στο ίδιο μοτίβο και ο Πέτρος Μαυραγιαννίδης (=που το παράκανε με το γκολ του Πεφτούνη, στο 87΄, μετά το 1-3 και με τρείς-τέσσερις Αρμένιους σαν να του είπαν σχεδόν σταματημένοι «΄Ε, μείνε επί τέλους όρθιος, κόψε τις βουτιές, πέρνα και βάλτο, σιγά τα λάχανα, το πουλί έχει πετάξει»! Για την υπερβολή του Μαυραγιαννίδη μια απλή παραπομπή στην σούπερ γκολάρα, που σημείωσε το ίδιο βράδι ο Ναπολιτάνος Λορέντσο Ινσιένα, κατά της Βοσνίας! Αυτά κι ενώ ο τρίτος της ραδιοφωνοπαρέας τους, ο Χρήστος Κοντός προσπαθούσε «να μας πείσει», ότι ο αεικίνητος και σκόρερ του ενός γκολ, ο Κάρλος Ζέκα «δεν έχει σε τίποτε να υποληφθεί» …του Ματάϊς ντε Λιχτ (΄Αγιαξ-Εθνικής Ολλανδίας)!

… Και ποιός ο ρόλος του έτερου ΄Αγγελου, του Νο 3; Η ολοκληρωτική απαξίωση και ο διασυρμός του. «Φιλιππινέζος» του Αναστασιάδη. Ο «τεραστιότερος κ.τίποτε» έσπευσε να απαντήσει κόντρα στον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή και αρχηγό , τον ΑΕΚο-Αρσεναλίστα Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ότι πρέπει να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις (= δηλαδή κλωτσοπατινάδες εναντίον των τριών ανύπαρκτων) και πως έτσι- όπως στο 2-3 από την Αρμενία- η Ελλάδα να θεωρείται αποκλεισμένη από τους τελικούς του Ευρω 2020. Ο Μπασινός άλλο ρόλο, εκτός από τον τρεμουλιάζοντα προστάτη, δεν μπορεί να προσφέρει. Εκτός, αν έχουν δίκιο όσοι τον έχουν εντάξει στους μανατζεροδέκτες και συνεννοούμενο με το «παμφάγο» δίδυμο Νταμπίζα-Δώνη, για την διαχείριση του υπό πώληση «πράσινου» έμψυχου υλικού.

…Σ.Σ.1: Με τον Θεό σας, βρε ποδοσφαιρικά «θεομπήχτες» , παραγοντικά και προπονητικά ιερόσυλοι, με Αναστασιάδη- Stelsios- Μπασινά ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΤΕ; Βουτήξατε και το υπόλοιπο σώμα σας – ύστερα από το «κούφιο από μπάλα» κεφάλι σας ήδη- στο ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ! Κι εξαφανιστείτε, ξεκουμπιστείτε!

… Σ.Σ. 2: Καλέστε από χθες κι όλας» τον Τραϊανό Δέλλα ή τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ! Μόνο τότε μπορεί να βρεθεί έστω ένας , από τους αδίστακτους πατρόνες σας, για να σας χαριστεί με το … «Ας το πάρει το ποτάμι, ό,τι έγινε-έγινε, από δω και πέρα ούτε στους τοίχους το οακά να διαβάσουμε, σε πολύχρωμο γράφικ, το όνομα σας»!

Φρίξος Κώνστας

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement