Διπλός περιορισμός σε Σταθόπουλο

0

Δυο περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν (και) στον Άρη Σταθόπουλο. Μετά τη μαραθώνια απολογία του, στο αρχαιότερο μέλος της ΕΠΟ επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εξόδου από τη χώρα.

143730

Εκτός ποδοσφαίρου -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- τέθηκε και ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Όπως και στους περισσότερους κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, έτσι και στο αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ (και πρώην αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας) επιβλήθηκαν δυο περιοριστικοί όροι.

Μετά την πεντάωρη απολογία του λοιπόν στον τακτικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και κατόπιν στον Εισαγγελέα (όπου βρέθηκε κατηγορούμενος για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα) του επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και εξόδου από τη χώρα.

Σημειώνεται ότι μετά τον Σταθόπουλο, σειρά παίρνει ν’ απολογηθεί την Πέμπτη ο Θόδωρος Κουρίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος από τους τρεις που αντιμετωπίζουν τη βαρύτερη κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr 


Comments are closed.