“Ψαλίδι” Δέλλα στο ρόστερ!

0

Γιατί ο προπονητής της ΑΕΚ χώρισε την ομάδα στα δύο… Διαβάστε ποιούς έκοψε

Pavlis

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι Παυλής, Μούργκα, Ζιβάνοβιτς, Δημγκιόκας, Ντούμπερετ, Κέζος, Θαναηλάκης, Καζβιρόπουλος, Κάτσικας, και Τζάθας θα προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ σε σχέση με τους υπόλοιπους που λογίζονται ως βασικοί.

Γιατί όμως ο “Τράι” προβαίνει σε αυτήν κίνηση;

Σε όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ένωσης μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε αυτή η κίνηση. Ο Δέλλας από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας εξέφρασε την επιθυμία να δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Έχοντας φέτος 33 παίκτες στο ρόστερ προέβει σε αυτή την κίνηση για να δουλεύει στις προπονήσεις ουσιαστικά με δύο εντεκάδες (20 ποδοσφαιριστές+3 τερματοφύλακες) και οι υπόλοιποι 10 θα προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ.

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτά τα γκρουπ παικτών δεν θα είναι μονίμως τα ίδια, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες της 11άδας θα αλλάζουν, τόσο όσον αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές όσο και τους Έλληνες.

Για παράδειγμα αυτή την φορά ο Μ. Παυλής συμπεριλήφθηκε στο Β’ γκρουπ κυρίως λόγω του τραυματισμού του, που είχε ως αποτέλεσμα την απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Ρ.Α.


Comments are closed.