ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δύο μέσα, ανεβαίνουν κι άλλοι
Τα τηλέφωνα παικτών από την ομάδα νέων της ΑΕΚ αναμένεται να σπάσουν αυτή την εβδομάδα. Μάθετε γιατί…

Τα τηλέφωνα παικτών από την ομάδα νέων της ΑΕΚ αναμένεται να σπάσουν αυτή την εβδομάδα. Μάθετε γιατί…
Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες στα Σπάτα ήταν αρκετά χρήσιμες για τον Τραϊανό Δέλλα καθώς είδε αρκετά παιδιά που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα δουλέψουν με την πρώτη ομάδα.
Οι Ντούμπερετ, Αργυρίου έχουν ήδη υπογράψει, ενώ ακολουθούν και άλλα παιδιά, με το τεχνικό επιτελείο να κρατάει τα ονόματά τους σαν επτασφράγιστο μυστικό.
Την εβδομάδα αυτή λοιπόν θα αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα των παικτών για να δούμε ποια από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία από φέτος να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.