Τσιλιμπάρης: Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ

0

Δηλώσεις στο AEK LIVE RADIO και την εκπομπή “Η μπάλα που κολλάει” με το Βασίλη Αντωνίου πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

tsilimparis

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άργους τόνισε πως η απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ δεν περίμενε να του χαρίσει τόση ευτυχία, κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά τους τίτλους, ενώ θέλησε να καλέσει τον κόσμο να συνεχίσει τη στήριξη προς την ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τη νίκη στο Άργος: Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ήμασταν μέτριοι και νικήσαμε στην έδρα του μεγάλου μας αντιπάλου που έδωσε τα πάντα, μπορεί να καταλάβει πως σε μικρό διάστημα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στην Ελλάδα στόχος είναι το νταμπλ, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, παρά μόνο στο γήπεδο. Όσον αφορά την Ευρώπη στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του EHF Cup και από εκεί και πέρα ότι πετύχουμε θα είναι κέρδος.

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: Ήταν μία απόφαση που δεν μετανιώνω.  Είμαι ευτυχισμένος! Περνάω πολύ καλά στην ομάδα. Υπάρχει ο κ. Λαζόπουλος που δίνει σιγουριά σε όλους μας και μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Για τον κόσμο: Ότι και να πω είναι λίγο. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που όταν παίζω δεν σκέφτομαι μόνο πως θα παίξω καλά, πως θα νικήσουμε, αλλά πως θα τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι για να πάμε στον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε μαζί του. Πολλά παιδιά δεν το έχουμε ξαναζήσει και είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ελπίζω στο παιχνίδι με το Κιλκίς να υπάρχει περισσότερος κόσμος, απ’ ότι με τον Αερωπό.

Για το αν θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: Φέτος θα εξαντλήσω το συμβόλαιό του και από το καλοκαίρι βλέπουμε…


Comments are closed.