Είναι αυτό που πρέπει!

0

Έκπληξη με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει φέτος ο Μπακασέτας.Ο παίχτης του Πανιωνίου έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του καθώς τον Ιανουάριο του 2017 λήγει το συμβόλαιό του.

ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓAEK - PANIONIOS(ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)

Γράφει ο Αντώνης Αγαπητός
Ο Μπακασέτας είναι ένας μεσοεπιθετικός.Παίζει ιδιαίτερα έξυπνα πίσω από τον επιθετικό με ικανότητα και στο παιχνίδι στα πλάγια. Ο Μάνταλος είναι σίγουρα ο παίχτης που τη θέση του πίσω απο το βασικό σέντερ φορ δεν την χάνει. Δεν κατάφερε να την κλέψει ούτε ο Μπουονανότε αλλα και ούτε ο Βάργκας ο οποίος πήρε θέση στα πλάγια και σε κάποιες περιπτώσεις ως δεύτερος επιθετικός.

Έτσι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα είναι μια πολύ καλή λύση όταν θα απουσιάζει ο αρχηγός της ΑΕΚ αλλά και ο κατάλληλος για να του δίνει ανάσες τόσο σε ασήμαντα παιχνίδια όσο και για να βοηθήσει επιθετικά σε οποιοδήποτε ματς. Μετά τους Μάνταλο και Φορτούνη είναι ξεκάθαρο πως είναι ο καλύτερος Έλληνας σε αυτη τη θέση και ίσως να είναι σημαντικό μια ομάδα να τον έχει στο ρόστερ της.

Αυτή η κίνηση επίσης μπορεί να είναι καθοριστική για την παραμονή του Αργεντίνου άσο της ένωσης,Ντιεγκο Μπουονανοτε. Υπάρχει ενδιαφέρον απο την Κόλο Κόλο και τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβει.


Comments are closed.