Είναι μεγάλη η ανηφόρα!

0

Ο Μιχάλης Μικελλής γράφει, με αφορμή την πρώτη της ΑΕΚ και τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, για την προσπάθεια επανεκκίνησης

1008882Κάνουμε μια καινούργια αρχή. Όλα καινούργια σχεδόν, εκτός από την αγάπη του κόσμου που παραμένει πάντα ίδια.Θα περάσουμε δύσκολα, έχει ανηφόρα πολύ μπροστά μας,αλλά η ομάδα μας πλέον βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς και αυτό λέει πολλά.

Πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια με κάθε τρόπο.Η ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά διάρκειας είναι αν μη τι άλλο συγκλονιστική. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό,να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε πάντα ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Επίσης μας δίνεται μία τεράστια ευκαιρία να γίνουμε και εμείς συμμέτοχοι στην προσπάθεια της ανέγερσης στο νέο μας σπίτι στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.Εκεί που θα στεγάσουμε τα όνειρα τα δικά μας,των παιδιών μας αλλά και όλων των επόμενων γενεών.
Τέρμα πλέον οι διχασμοί.Τέρμα πλέον τα ΘΕΛΩ του καθενός.Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με μια γροθιά να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι Μεγάλη πάλι Πρωταθλήτρια όπως της αξίζει.


Comments are closed.