Είστε άθλιοι (επιεικώς)

0

Καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως ο Πογέτ μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ΑΕΚ. Άλλοι έχουν την σεβαστή άποψη πως δεν έκανε για την ΑΕΚ.

1383064
Σε κάθε περίπτωση ήταν ξεκάθαρο εδώ και καιρό πως το γυαλί είχε ραγίσει και ΚΑΛΩΣ θεωρώ πως η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος.
Αυτό όμως που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω και είναι άκρως εξοργιστικό είναι το παρασκήνιο που παίχτηκε για άλλη μια φορά στις πλάτες της ομάδας, ειδικά προ των σημαντικότερων αγώνων μιας ταλαίπωρης χρονιάς. Και εδώ θα ρίξω το φταίξιμο ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΈΣ.

Δεν μπορεί κύριοι στη Διοίκηση να παίζετε με έναν προπονητή επειδή δεν σας έσκυψε το κεφάλι και σας έθεσε τους αντικειμενικότατους όρους για να βγάλει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια (όρους που μας τάξατε όταν ρίξατε την ομάδα μας στα τάρταρα με τις υποσχέσεις άμεσων πρωταθλημάτων και τίτλων για να μην ξεχνιόμαστε)

Δεν μπορεί κύριε Πογέτ ύστερα από τόσον καιρό να κατάλαβες παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο με ποιούς είχες να κάνεις. Και στην τελική, ας πούμε ότι έκανες υπομονή τόσον καιρό, έστω και τώρα βγες και πες στα ίσα ακριβώς τι έφταιξε και ποιός κι όχι με αοριστολογίες.
Γι άλλη μια φορά τελικά οι πλάτες της ομάδας επωμίζονται παρασκήνια ανίκανων και να δούμε πόσο θα αντέξουν.

ΥΓ. Εγώ ως απλός Ενωσίτης φίλαθλος με πόση αισιοδοξία μπορώ να βλέπω το αύριο ύστερα από όλα αυτά;

Γιαννης Γεωργαντζίκης, αναγνώστης


Comments are closed.