Έναρξη εκκαθάρισης… Λήξις πότε; Άγνωστο… (pic)

0

AEK-PAEΔημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείο ο ισολογισμός έναρξης εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα…

Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφίου δημοσιεύτηκε η έναρξη εκκαθάρισης της πΑΕ ΑΕΚ. Η δημοσίευση έγινε στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 6361, το οποίο αναρτήθηκε στο et.gr.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι άρονται αυτομάτως τα εμπόδια τα οποία σας έχουμε επισημάνει σε ρεπορτάζ μας στο πρόσφατο παρελθόν,  αναλύοντας τους… μύθους γύρω από την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε δημοσιεύονται ορισμένα “ρεπορτάζ”, τα οποία εμμένουν στην άποψη ότι η λήξη τής εκκαθάρισης είναι κοντά. Προκειμένου να λύσουμε τίς όποιες απορίες τών αναγνωστών μας τό aek-live.gr έκανε έρευνα και σας ενημερώνει για τά εξής:

Εκτός από τήν δημοσίευση στήν Εφημερίδα τής Κυβερνήσεως τού Ισολογισμού Έναρξης Εκκαθάρισης (ο οποίος δημοσιεύτηκε μετά από προσπάθεια πρόσφατα) πρέπει να δημοσιευτεί και ο αντίστοιχος Ισολογισμός Λήξης Εκκαθάρισης αφού προηγουμένως έχεο εγκριθεί από τήν Γ.Σ. τής Π.Α.Ε.

Η μέχρι τώρα στάση της Π.Α.Ε. η οποία – αν και δεν είναι υποχρεωμένη να υποβάλλει από πρίν τούς Ισολογισμούς – τούς υποβάλλει στό Υπουργείο Ανάπτυξης για να λάβει τήν ουσιαστική έγκριση ότι αυτοί είναι σύνομοι δείχνει σύμφωνα με τίς πηγές μας αβεβαιότητα και δεν αποκλείεται οι κίνδυνοι να κολλήσει η όλη διαδικασία – τούς οποίους έχει επισημάνει ο Κων/νος Κοτσώνης σε κείμενα του τελευταία – να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτοί.

Σημειώνουμε ακόμη ότι υπάρχει κίνδυνος η εκλογή μόνο ενός εκκαθαριστή και όχι τουλάχιστο δύο να θέσει σε αμφισβήτηση τίς πράξεις του και να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

 Καλό θα ήταν οι αδελφοί Ενωσίτες να μήν δίνουν μεγάλη σημασία σε’ αντίστοιχα δημοσιεύματα.  Ο δρόμος είναι μακρύς

 

aek-fek

 

 

 


Comments are closed.