Εδώ, στην ρωγμή του χρόνου

0

Γράφει ο Σταμάτης Πετσάκος

Έχουμε την χαρά και την τιμή να ζούμε στην χώρα την οποία γέννησε τον αθλητισμό,σε μια χώρα στην οποία το ήθος και η αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου ήταν κάτι ιερό.Τα χρόνια περνούσαν αφήνοντας πίσω αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δημιούργησαν μια “ρωγμή”.Φτάσαμε λοιπόν,στο σημείο αυτή η “ρωγμή” να γίνει πιο έντονη,το γυαλί να ραγίσει και να σπάσει,γκρεμίζοντας μαζί και την υπομονή μας… Με αφορμή λοιπόν τα χθεσινά γεγονότα στο παιχνίδι των “αιωνίων” αντιπάλων στο μπάσκετ έχω να πω το εξής! Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουμε ακόμα; Πόσο; Δηλαδή αν νιώθετε αδικημένοι από το χθεσινό παιχνίδι από την διαιτησία εμείς στο ποδόσφαιρο τι έπρεπε να κάνουμε τόσα χρόνια; Να μην ξανά κατέβουμε ποτε; Εεε κύριε Ολυμπιακέ;

Για τον Παναθηναϊκό απ’ την άλλη δεν έχω να πω κάτι! Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας βλέποντας τις πράξεις του μεγαλομετόχου της ομάδας!
Το μπάσκετ της χώρας μας έχει ζήσει αμέτρητες ένδοξες στιγμές και έρχονται κάποιοι μέσα σε ένα βράδυ να γκρεμίσουν τα πάντα! Η εικόνα από το παρκέ του ΟΑΚΑ αποτρόπαια μέσα και έξω από αυτό! Μήπως πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την παρωδία που ζούμε στα ελληνικά γήπεδα; Σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μου πεις! Δίκιο θα χεις! Και δυστυχώς με αυτά τα μυαλά εκεί θα παραμείνουμε!

Υ.Γ. Καληνύχτα Ελλάδα,αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ!


Comments are closed.