Αιχμές Πογιέτ ότι του την έστησαν κάποια ΜΜΕ μέσω των ρεπορτάζ τους

0

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος της σεζόν δεν θα συνεχίσει στην Ένωση αφήνοντας μπηχτές για όσα γράφτηκαν.

 ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ LEVADIAKOS - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ο Πογιέτ αιτιολόγησε αυτή την επιλογή ρίχνοντας σπόντες μετά τα όσα γράφτηκαν για τη συνάντηση με το αφεντικό της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα παραπληροφόρηση.

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί», ανέφερε ο Πογιέτ.


Comments are closed.