ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστοσύνη και πάλι στους μικρούς

Ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες θέλοντας να δώσει ξανά ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Περαμαϊκό την περασμένη Κυριακή

Published

on

Με τους Κορδέρο και Ανάκογλου να μένουν Αθήνα η ΑΕΚ ταξιδεύει αύριο για την Κρήτη με νεαρούς ενώ την αποστολή πλαισιώνουν και κάποιοι έμπειροι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν εάν και εφόσον τους χρειαστεί η ομάδα. Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών ( 14/5, 16:00, γήπεδο Γάλλου) συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αργυρίου, Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Γροντής, Τσιρίλο, Μούργκα, Ράμα, Κέζος, Κάτσικας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας και Τσούπρος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες θέλοντας να δώσει ξανά ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Περαμαϊκό την περασμένη Κυριακή με τον Δέλλα να ρίχνει στην μάχη τους Πλατέλλα, Ρόβα και Ανάκογλου έτσι ώστε να καταφέρει η Ένωση να εντείνει την πίεση και τελικά να πάρει την νίκη.

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version