ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση

Σε αυτές τις δύο θέσεις θα αποκτήσει παίκτη η ΑΕΚ!

Published

on

Μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να λένε πως μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε μεταγραφές, αλλά τα κενά στο ρόστερ της ομάδας είναι οφθαλμοφανή. 

dellas-spata2

Στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου, ομάδα τοπικής κατηγορίας φάνηκαν οι αδυναμίες που υπάρχουν στην άμυνα, απέναντι σε γρήγορους αντιπάλους, ενώ και στην επίθεση η ομάδα είχε μπλοκάρει για 35′.

Έτσι, το τεχνικό τιμ αποφάσισε να προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε αυτές τις θέσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Θα έχουν ηγετικό ρόλο και θα κατευθύνουν τους νεότερους μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο…

Αυτό πάντως θα γίνει μετά τα φιλικά με Καλαμαριά, Νίκη Βόλου ώστε να βγουν πιο ακριβή συμπεράσματα.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement