ΟΛΟΙ μαζί μια ψυχή για τον αδερφό μας…

0

Μεγάλη καταστροφή υπέστη ο ποδηλάτης της ΑΕΚ, Παντέλης Πατέλος από την πυρκαγιά στον Μαραθώνα, ωστόσο Ενωσίτες συστρατεύονται για να βοηθήσουν τον αδελφό μας οικονομικά!

podilates_aekΜεγάλο πλήγμα υπέστη ο Παντελής Πατέλος. Η πυρκαγιά στον Μαραθώνα (5/8/2013) κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του και όλα του τα υπάρχοντα. Ωστόσο, η φωτιά δεν έκαψε την καρδιά των Ενωσιτών οπαδών, οι οποίοι γνωρίζοντας την κατάσταση του Παντελή, συντονίστηκαν ταχέως και πήραν την πρωτοβουλία της οργάνωσης ενός γρήγορου fund raising, για την κάλυψη των πρώτων αναγκών του Πατέλου και την μητέρας του.

Σκοπός των οπαδών της ΑΕΚ είναι η ενεργοποίηση των ανθρώπων του ευρύτερου χώρου του «αυτοκινήτου», αλλά και των όποιων παλαιών συναδέλφων και φίλων γνωρίζουν ή απλά θέλουν να βοηθήσουν τον Παντελή.

Για τη συλλογή των χρημάτων ενεργοποιήθηκε ένας παλιός, μηδενικός λογαριασμός στην ALPHA BANK, στον οποίο μέχρι και τις 14/8 μπορείτε να καταθέτετε χρήματα για τον σκοπό αυτό.

Το IBAN του λογαριασμού είναι: GR 04 0140 1490 1490 0210 1088 008, στο όνομα Πετρουνέας Ευστράτιος του Ιωάννη.

Οι Ενωσίτες όμως δεν έχουν σταματήσει εδώ. Ήδη οπαδοί της ΑΕΚ από το Μαρούσι έχουν δραστηριοποιηθεί για τη συλλογή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να δοθούν στην οικογένεια του Παντελή. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ειδοποιηθεί για να συνδράμουν πολλά clubs οργανωμένων. Μάλιστα κρούση για οικονομική βοήθεια έχει δεχτεί και ο Συνδέσμος Φιλάθλων ΑΕΚ της Νέας Υόρκης.

Ο αδελφός μας, μάς έχει ανάγκη. Όσοι έχετε τη δυνατότητα για να συμβάλλετε ένα μικρό ποσό, η βοήθειά σας, θα είναι ευπρόσδεκτη.

Cirith Ungol


Comments are closed.