ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξελίξεις με την επιστροφή Μπάγεβιτς

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει “φουντώσει” για τα καλά, ενώ περισσότερες εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Published

on

μπαγΟ αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει “φουντώσει” για τα καλά, ενώ περισσότερες εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με την επιστροφή του Μπάγεβιτς στην Αθήνα ο μεταγραφικός σχεδιασμός μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει συνάντηση μαζί του στην οποία θα συζητηθούν όλες οι κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ. Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Καλαντζή την απάντηση του οποίου περιμένει η ΑΕΚ.

Επίσης οι δύο άντρες θα συζητήσουν και για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Στη λίστα της Ένωσης υπάρχουν αρκετά προπονητικά κέντρα και η αυριανή συζήτηση θα δρομολογήσει εξελίξεις και στο θέμα αυτό.
΄
Οι Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος πάντως βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες για τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ. Και όλα αυτά μετά από συνεννόηση και συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα

Continue Reading
Advertisement