Επίσκεψη στα κορίτσια ο ΠΑΣΑΠ

0

Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επισκέφτηκε ο ΠΑΣΑΠ για να ενημερώσει την ομάδα για όλα. 

edc0d8bde8157042e2a153e3d63d48d9_XL

Αναλυτικά:

«Η πρώτη ενημέρωση των αθλητριών της Α1 Γυναικών από τον ΠΑ.Σ.Α.Π για τη νέα σεζόν είναι γεγονός! Έπειτα από την ιστορική ένταξη των αθλητριών στον Σύνδεσμό μας, της οποίας η άκρως θετική εξέλιξη, έτυχε της θερμής υποδοχής και απόλυτης αποδοχής της οικογένειας της ελληνικής πετοσφαίρισης και όχι μόνο, ο ΠΑ.Σ.Α.Π στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών με αθλήτριες των ομάδων της Α1 Γυναικών, επισκέφτηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου την ΑΕΚ.
Παρουσία της Β’ αντιπροέδρου του Συνδέσμου και νεοαποκτηθείσας κεντρικής της «Ένωσης», Δήμητρας Γιακουμή, ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Β. Μηνούδης ενημέρωσε τις «κιτρινόμαυρες» για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα του Συνδέσμου μας. Στην ανοιχτή συζήτηση που έγινε για τα προβλήματα του γυναικείου βόλεϊ, οι αθλήτριες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους στον Σύνδεσμο, αλλά και την αισιοδοξία τους πως η από κοινού προσπάθεια, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, ανάπτυξης της γυναικείας πετοσφαίρισης με την μεγάλη δυναμική και την απόλυτα οργανωμένη δομή λειτουργίας του ΠΑ.Σ.Α.Π θα αποφέρει σημαντικούς καρπούς και θα οδηγήσει στην επίλυση πολλών δυσεπίλυτων προβλημάτων.
Ακολούθησε, όπως και στην πρόσφατη συνάντηση με τους αθλητές της ΑΕΚ, η ενημέρωση στο πλαίσιο του προγράμματος “PROtect Integrity” σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο. Οι «κιτρινόμαυρες» ενημερώθηκαν από τον κ. Μηνούδη για τους κινδύνους και τις “υποχρεώσεις” τους, και στη συνέχεια συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο για την πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών-αθλητριών στα τυχερά παιχνίδια.

Μάλιστα στο τέλος της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και εγγραφή νέων μελών».


Comments are closed.