Επιστρέφει ο Σαβέφσκι!

0

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, ο Τόνι Σαβέφσκι επιστρέφει στην ΑΕΚ για να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου.

αρχείο λήψης (3)

Έναν από τους ανθρώπους που στιγμάτισαν την ιστορία της θα έχει ξανά στις τάξεις της η οικογένεια της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Τόνι Σαβέφσκι επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο σύλλογο αναλαμβάνοντας πόστο στις ακαδημίες.

Η επαφή για την επάνοδό του έγινε πριν οκτώ μήνες, αλλά προ ημερών οριστικοποιήθηκε μετά από συζήτηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει ο Σκοπιανός άλλοτε σπουδαίος μέσος, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η επιστροφή μιας προσωπικότητας σαν κι εκείνον αποτελεί σπουδαία είδηση.

Ο 53χρονος, πλέον, Σαβέφσκι, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 1989 μέχρι το 2001 μετρώντας 4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ με 357 συμμετοχές και 51 γκολ. Υπηρέτησε την «Ένωση» ΚΑΙ ως προπονητής, διαδεχόμενος τον αείμνηστο Γιάννη Παθιακάκη τον Ιανουάριο του 2001, ενώ μετά από θητεία στην Κύπρο με Απόλλωνα Λεμεσού και Ομόνοια, το 2004 ανέλαβε υπεύθυνος ακαδημιών της ΑΕΚ, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2012. Στη συνέχεια δούλεψε και πάλι στην Ομόνοια, μέχρι τα τέλη του 2013.

Πηγή: Sport – fm.gr


Comments are closed.