Εσείς πορεία, εμείς ολονυχτία στον Ναό! (pics&vids)

0

O Cirith Ungol είδε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Χάμαρμπι και αναρωτιέται τί θα γίνει στο πρώτο ματς της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

olonyktiaH Χάμαρμπι, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος, εγκαινίασε το Σάββατο στον αγώνα κόντρα στην Οργκρίτε, την είσοδό της στο νέο της γήπεδο. Το νεόδμητο Tele2 Arena, φιλοξένησε 30.000 οπαδούς, οι οποίοι δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο νέο τους σπίτι.

Η γιορτή των Σουηδών οπαδών όμως ξεκίνησε πολύ νωρίτερα! Πολλές ώρες πριν, οι φίλοι της Χάμαρμπι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Στοκχόλμης, ήπιαν τις μπύρες τους και έκαναν πορεία στο νέο γήπεδο, το οποίο χτίστηκε στα νότια της πόλης!

Η Χάμαρμπι μέχρι να χτίσει το νέο της γήπεδο, δεν περιπλανήθηκε από εδώ και από εκεί. Είχε έδρα, το Σέντερσταντιον, στο οποίο έπαιξε τελευταία φορά τον Ιούνιο 2013.

Φανταστείτε λοιπόν τί έχει να γίνει στο πρώτο ματς που θα μπει η ΑΕΚ ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον νέο Ναό της, την Αγιά Σοφιά… Εμείς δεν θα κάνουμε πορεία, γιατί έτσι και αλλιώς η πόλη είναι σπίτι μας. Εμείς θα κάνουμε ολονυχτία! Αγρυπνία όπως κάνουν οι χριστιανοί στην εκκλησία. Στο τέλος θα κοινωνήσουμε στα σωθικά μας τη μαγεία του Δικεφάλου…

Πάντως όσον αφορά τους Σουηδούς οπαδούς, δεν δίστασαν να κάνουν πάρτι με καπνογόνα, αψηφώντας τις 474 κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο νέο στάδιο.

Εξάλλου, το moto των Ultras παγκοσμίως για τους πυρσούς είναι “it’s just pyro” (είναι μόνο ένα καπνογόνο).

Cirith Ungol


Comments are closed.