Ετοιμάζεται το γήπεδο, επιστρέφει ο Μπουρακί!

0

Μήνας εξελίξεων ο Σεπτέμβριος αφού επιστρέφει ο Ερίκ Μπουρακί, ενώ αναμένεται να τελειώσει και το τρίτο γήπεδο των Σπάτων.

αεκσπατα

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γάλλος αθλητίατρος, Ερίκ Μπουρακί προκειμένου να δει τα μικρότερα τμήματα υποδομής. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γάλλος ειδικός βρισκόταν στην Αθήνα τον Αύγουστο, όπου και έκανε εξετάσεις στις ομάδες των Κ18 και Κ17 της ΑΕΚ. Ωστόσο θα έχει και συνάντηση με τον Άκη Ζήκο για το τι μέλει γενέσθαι με τις μικρότερες ομάδες της ΑΕΚ.

Παράλληλα και με “dead line” τα μέσα Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί στην Ένωση και το τρίτο γήπεδο στο προπονητήριο των Σπάτων, το οποίο θα προορίζεται για τις ακαδημίες της ομάδας. Η εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου έχει τελειώσει το έργο και το μόνο που απομένει είναι η τοποθέτηση του πλαστικού χλωοτάπητα. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση από τα τμήματα υποδομής του δικέφαλου, που θα προπονούνται δίπλα στην πρώτη ομάδα.


Comments are closed.