«Ζήταγαν άμεση εξόφληση εδώ και τώρα!»

0

Αρνητικοί για διακανονισμό με την ΑΕΚ ήταν οι βολεϊμπολίστες που τους οφείλονταν χρήματα όπως αποκάλυψε στο AEK LIVE ο Αλέξης Αλεξίου!

ALEXIOUΔύσκολα θα αγωνιστεί στην Α1 την επόμενη σεζόν η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, παρότι κέρδισε επάξια την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως πληροφορηθήκατε, οι πιθανότητες συμμετοχής στη Volley League ελαχιστοποιούνται, αφού η Ένωση δεν μπορούσε να έρθει σε μία συμβιβαστική λύση με τους παίκτες που τους οφείλονταν χρήματα. Βλέπετε η ομάδα του Δικέφαλου αετού επέστρεψε σε επαγγεμαλτική κατηγορία και μαζί επανήλθαν βαρύτατα χρέη στα οποία είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί.

Το AEK LIVE επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, προκειμένου να διαλευκάνει τί συνέβη και η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση για την Α1.

«Κατά αρχάς πρέπει να επισημάνουμε ότι τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεων είναι 550.000 ευρώ», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αλεξίου, ο οποίος πρόσθεσε: «τα χρέη αυτά πρέπει να διακανονιστούν, αλλά οι παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα δεν θέλουν».

Στη συνέχεια εξήγησε: «διακανονισμός σημαίνει να πάρει ο παίκτης το 50% των χρημάτων που του χρωστούν σε βάθος χρόνου 2 ετών. Δεν γίνεται να έρχεται και να σου ζητάει άμεση εξόφληση εδώ και τώρα. Ήρθε παίκτης (το όνομά του ευλόγως δεν αναφέρεται) και ζήταγε 10.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα τον Αύγουστο».

Ακολούθως ο Αλεξίου τόνισε: «Εγώ πήρα το βόλεϊ, έκλεισα παίκτες, ανέλαβα προσωπικά να πληρώσω το φετινό μπάτζετ. Έχω κλείσει 14 παίκτες, έχω κανονίσει για το γήπεδο, εξοπλισμούς και υλικό. Δεν μπορώ να δώσω μισό εκατομμύριο (550.000 των χρεών) όταν έχω να δώσω 250.000 για το παρόν ρόστερ».

Στο τέλος απαντώντας σε ερώτηση, για το αν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίξει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, υποστήριξε πως «περιμένουμε το Συμβούλιο του ΕΣΑΠ το πρωί του Σαββάτου».

Χρήστος Κωνσταντινίδης


Comments are closed.