ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ANALYZE THIS

Ζητείται κίνητρο!

Published

on

Την πιο δύσκολη αποστολή αυτή τη στιγμή έχει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος καλείται να βρίσκει καινούρια κίνητρα ώστε η ομάδα να αποδίδει το καλύτερο δυνατό στα παιχνίδια.

cats

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι “βαριά” από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η διαφορά από τον τρίτο είναι χαώδης (ακόμα και με πιθανή τιμωρία), η ήττα από τον Ολυμπιακό πλήγωσε πολύ και τώρα περιμένουμε να πάνε στα Ψαχνά και να νικήσουν παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη δύσκολη αποστολή ήταν στον Ταύρο και η ομάδα πήρε ικανοποιητικό βαθμό. Τώρα έρχεται και το σημερινό παιχνίδι ώστε να κλείσει το προτελευταίο μέρος του μαρτυρίου των δύο τελευταίων ετών! Να δούμε τι θα σκαρφιστεί η Δέλλας, ο οποίος παρά τα όποια λάθη του (απόλυτα φυσιολογικό γιατί είναι η πρώτη του παρουσία σε πάγκο) έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε αν θυμηθεί κανείς τις φήμες περί αποχώρησής του πέρυσι τέτοια εποχή θα καταλάβει τη διαφορά…

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement