Στήριξη Αγγελόπουλου σε Ζντοβτς μπροστά στους παίκτες της ΑΕΚ!

0

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν παρών στην προπόνηση της Δευτέρας.

 

 

Παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου και του διευθύνοντα συμβούλου, Χάρη Κουτά, πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ τη Δευτέρα για τον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ κόντρα στα πλέι οφ. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να τονώσει ηθικά τους παίκτες, μετά το 2-0 των γαύρων. Ο Ζντοβτς είχε πει μετά το πρώτο παιχνίδι, ότι πρέπει να ξεπλυθεί η ντροπή, κάτι που δεν έγινε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι.

Ίσα-ίσα που στον δεύτερο ημιτελικό, έγινε και το απαράδεκτο περιστατικό με τον Γκριν. Απ’ ότι φάνηκε όμως ο Μάκης Αγγελόπουλος θα στηρίξει τον Σλοβένο τεχνικό.  Ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή, ανακοίνωσε στους παίκτες, ότι ο Ζντοβτς θα παραμείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ και θα αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Βλέπετε τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν σενάρια, ότι η ΑΕΚ ψάχνεται με Ίβκοβιτς, κάτι που σίγουρα έφτασε στα αφτιά των παικτών. Ο Μάκης Αγγελόπουλος όμως ξεκαθάρισε την κατάσταση.  Έτσι και αλλιώς, από την ΚΑΕ ΑΕΚ διέψευδαν τις φημολογίες για τον Σέρβο πρώην τεχνικό της Ένωσης και τόνιζαν, ότι ο Ζντοβτς έχει κλειστό διετές συμβόλαιο.

 


Comments are closed.