ΜΠΑΣΚΕΤ
Ζντόβτς: Νίκη με καλό μπάσκετ
Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αρκαδικό, με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της basket league και για την ΑΕΚ, μίλησε ο τεχνικός της Ένωσης Γιούρι Ζντόβτς, τονίζοντας ότι περιμένει μια καλή εμφάνιση και νίκη από τους παίκτες του.
Ο Σλοβένος υποστήριξε ότι από τη μια ο Αρκαδικός έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο η ομάδα του μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί.
Αναλυτικά τι είπε:
«Ακόμα πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, προχωράμε και στόχος μας είναι να δίνουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας στο παρκέ. Αύριο παίζουμε το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Αρκαδικό. Πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Αρκαδικός… παλεύει για τη σωτηρία του στην κατηγορία και θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Μου αρέσει αυτό διότι δεν θα είναι ένα αδιάφορο ματς. Θα είναι εξίσου σημαντικό και για εμάς και γι’ αυτούς» τόνισε.