ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η ΑΕΚ… για το δίκιο του Παλαιστηνιακού λαού!

Published

on

Οι Έφηβοι της ΑΕΚ επικράτησαν 92-66 της Βηθλεέμ σε φιλική αναμέτρηση στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης.

Πριν να ξεκινήσει η αναμέτρηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του ιστορικού εφόρου των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC, Ευάγγελου Δερμανούτσου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή.



Διαιτητές: Καραβίτης, Θεοδωρόπουλος, Λαζαρίδης
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 50-29, 61-48, 92-66.

ΑΕΚ (Χατζής): Τίγκας 3 (1), Σπύρογλου 13 (1), Ματσούκης 22 (6), Πράπας 20 (2), Ιωάννου 12 (2), Μιχαήλ 2, Ζαρκαδούλας 6 (2), Τσουργιάννης 6, Πετρόπουλος 3 (1), Κωνσταντέλος 2, Πασχαλίδης 3.
Βηθλεέμ (Αμπού Τζαμπέρ): Έιντε 18 (3), Αμπντάλα 21, Φρέις Χ 3, Φρέις Φ 12., Ταλγκιέχ, Ελ Χαντίντ 1, Ανάνι 11, Καναουάτι, Σακακένι, Ταφέκ.

*Από πλευράς Διοίκησης της ΑΕΚ BC, το «παρών» έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος Χάρης Κουτάς, ενώ παραβρέθηκε και ο Τιμ Μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.

*Τα έπαθλα από την Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών και τη Βηθλεέμ, έλαβαν από πλευράς ΑΕΚ, ο μάνατζερ των Τμημάτων Υποδομής, Νίκος Μανώλας και υπεύθυνος ασφαλείας Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

*Οι Τσαλμπούρης, Μωραίτης και Ρογκαβόπουλος, που θα στελέχωναν την ομάδα U21 δεν έδωσαν το «παρών», αφού έπρεπε να μετάσχουν στην προπόνηση της Ομάδας των Ανδρών, η οποία έχει πληγεί από την κακοδαιμονία, ήτοι από τις απουσίες παικτών.

ΚΑΕ ΑΕΚ

 

Δείτε φωτογραφίες

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement