Η ΑΕΚ θα σας… νικά μια ζωή!

0

Τι και αν λίγο πριν τον αγώνα η ΑΕΚ έμαθε για το -3, τι και αν δεν είχε διεθνείς, τι και αν έπαιζε στην Καλλιθέα, τι και αν βρέθηκε πίσω, η Ένωση πήρε πανάξια νίκη με 2-1 επί της Λαμίας για το κύπελλο!Με πολλές αλλαγές οι ΑΕΚ, βασικός ο Μπότος, πήρε χρόνο ο Γιούσης, 90λεπτο για τον Σβάρνα. Μπήκε αλλαγή ο Μπόγε που έδωσε ασσίστ. Μόνο μελανό στοιχείο ο τραυματισμός του Γιαννιώτα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παράξουν παραπάνω από 1 τελική. Και αυτή μάλιστα ήταν της Λαμίας αφού η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, σαφώς επηρεασμένη και από τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ξεκίνησε πολύ διαφορετικά. Μέσα σε 10 λεπτά οι δύο ομάδες δημιούργησαν από δύο φάσεις, με τον Γιαννιώτα, για την ΑΕΚ, να μην μπορεί να σκοράρει.

Αντίθετα, ο Επστάιν έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ένωσης στο 64′, μετά από σέντρα του πρώην κιτρινόμαυρου Βασιλαντονόπουλου. Στο 73′, όμως Ο Λούκας Μπογιέ έβγαλε μόνο του με τα δίχτυα τον Γιακουμάκη που έκανε το 1-1.

Στο 86′ λεπτό, ο Τσόσιτς ήταν αυτός που κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή αφου το σουτ του βρήκε σε χέρι αμυντικού. Ο Γκάλο πήρε και πάλι το όπλο του και με μια καταπληκτική εκτέλεση και έκανε απλά και όμορφα το 2-1.


Comments are closed.