Η ΑΕΚ θα σώσει το Γαλάτσι

0

Την πεποίθησή του εκφράζει ο Σταύρος Κοντονής ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν προβλήματα για το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ παρά τις ορέξεις των Γερμανών να αποκτήσουν τα δύο στάδια μέσα από το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ποντάρει στην αλλαγή της τελευταίας στιγμής όταν η κυβέρνηση εξασφάλισε ελληνική διοίκηση στον φορέα, έστω και με εποπτεία των θεσμών.

Τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς αναζητούν τα φιλέτα της χώρας που μπορούν να βγουν στο σφυρί. Το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ βρίσκονται σε περίοπτη θέση των σχεδίων τους, ενώ ρίχνουν ματιές και προς το κλειστό του Γαλατσίου. «Έχουμε έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ για να αναλάβει την ανακατασκευή και να καλύψει τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την αδιαφορία των προηγούμενων», μας εξήγησε ο Κοντονής. Η «Ένωση» θα διαθέσει ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την πρόταση της ΓΓ Αθλητισμού θα χρησιμοποιεί το γήπεδο από το μεσημέρι και έπειτα για το τμήμα μπάσκετ, προφανώς και για τα άλλα τμήματα της ερασιτεχνικής, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ. Μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην τοπική κοινωνία.

Για το Γαλάτσι, λοιπόν, μπορούν οι εξελίξεις να προλάβουν τις επιθυμίες των Γερμανών. Για το ΣΕΦ, όμως, υπάρχει αυξημένη ανησυχία, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για το ΟΑΚΑ, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μετακομίσει σε νέα γραφεία και σταδιακά δείχνουν οι «κιτρινόμαυροι» διάθεση να περιορίσουν την παρουσία τους στο Μαρούσι. Αλλά για το ΟΑΚΑ θα μάθουμε περισσότερα μετά από την επίσκεψη που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr


Comments are closed.