ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η ΑΕΚ ΛΟΥΞάρει…

Published

on

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την νο1 Ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, με την εταιρεία να αποτελεί «επίσημο αναψυκτικό» της ομάδας για τη σεζόν 2018 – 2019.Το εμπορικό σήμα της Λουξ θα συνεχίσει να προβάλλεται σε σειρά διαφημιστικών εφαρμογών στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, ενώ στοχευμένες προωθητικές ενέργειες θα εξασφαλίσουν στους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο αντιπρόεδρος της χορηγού εταιρείας κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα συμπορευθούμε για ακόμη μια χρονιά με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας την πορεία της προς την επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Λουξ θέτοντας υψηλούς στόχους σε όλους τους τομείς δράσης της, όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενισχύει την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης των τελευταίων 4 ετών και στοχεύει στη συνέχιση της επιτυχημένης αυτής σύμπραξης».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Την τελευταία τετραετία πορευτήκαμε μαζί με τη Λουξ και ζήσαμε έντονες συγκινήσεις και μια σταθερά ανοδική πορεία! Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας για την υποστήριξη και προσβλέπουμε σε ακόμη υψηλότερες κορυφές».

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement