ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

VIDEOPARIS

Η ΑΕΚ πριν από 20 χρόνια…

Το βίντεο παρουσιάζει όλα τα σημαντικά γεγονότα τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες εκείνης της χρονιάς. Πανηγυρισμοί, μεταγραφές, ονόματα και φιλικά της ΑΕΚ παρελαύνουν από μια διαφορετική εποχή.

Published

on

Είκοσι χρόνια πριν. Όλα ήταν διαφορετικά! Ο προγραμματισμός γινόταν υπό άλλες συνθήκες και με άλλα δεδομένα. Η σημερινή πραγματικότητα; Τότε φάνταζε εξωπραγματική.

aek-rangersΤο καλοκαίρι του ’93 η ΑΕΚ ξεκινούσε προετοιμασία σαν πρωταθλήτρια που ήθελε να διατηρήσει τα σκήπτρα της και να πετύχει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Μελετημένες κινήσεις στα μεταγραφικά. Σφικτές διαπραγματεύσεις στις ανανεώσεις, αν και ορισμένες φορές άδικες όπως στις περιπτώσεις Παπαιωάννου, Καραγκιοζόπουλου και Μήνου.

Η Ένωση τότε λάνσαρε και τις εντυπωσιακές φανέλες της ομάδας, το νέο λογότυπο το οποίο υπάρχει μέχρι και σήμερα, λειτουργώντας γενικά σαν μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το βίντεο παρουσιάζει όλα τα σημαντικά γεγονότα τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες εκείνης της χρονιάς. Πανηγυρισμοί, μεταγραφές, ονόματα και φιλικά της ΑΕΚ παρελαύνουν από μια διαφορετική εποχή.

Πάρης Αρωνιάδης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement