Η ΑΕΚ κέρασε τον Άρη από Καρδιάς!

0

ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Σίφουνας η ΑΕΚ της Καρδίας η οποία επικράτησε του Άρη μέσα στην Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ. Πολυβόλο ο Γιώργος ο Παγιάν. 

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικρατώντας του Άρη μέσα στη Μίκρα με 3-0 σετ. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ έχοντας τον έλεγχο του από την αρχή μέχρι ο τέλος. Ο Άρης από τη άλλη έδειχνε ανύμπορος να αντιδράσει καθώς η Ένωση ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Το ίδιο συνέβη και στο 2ο σετ με την ομάδα μας να συνεχίζει από εκεί που ξεκίνησε.

Τρομερή εμφάνιση στα πρώτα δύο σετ από τον Χόρχε Παγιάν ο οποίος ήταν ανίκητος στο μπλοκ. 

Τα πρώτα δύο σετ ήρθαν πολύ εύκολα στα χέρια των παικτών του Χόρχε Ελγκέτα κάτι που δεν έγινε στο τρίτο. Ο Άρης μπήκε καλύτερα από την ομάδα μας έχοντας κατά διαστήματα το προβάδισμα στο σκορ αφήνοντας πίσω της ΑΕΚ. Στην συνέχεια η Ένωση “ξύπνησε”, πήρε τα πάνω της και επανέκτησε τον έλεγχο. Με την ψυχολογία με το μέρος του ο Δικέφαλος στο τέλος κατέκτησε και το τρίτο σετ παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

23-25, 17-25, 21-25

 


Comments are closed.