ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάπτυξη είναι στο δρόμο… έρχεται!

Ο Παναγιώτης Αλιατάς σχολιάζει τις ποδοσφαιρικές συλλογικές… τραγωδίες

Published

on

Ο Εργοτέλης αρχίζει να ζορίζεται πολύ, φαίνεται ότι χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής και όπως σε κάθε ΠΑΕ που σέβεται τον εαυτό της, η διοίκηση της ομάδας δεν φταίει σε τίποτα και σε πρώτη φάση τουλάχιστον, για όλα φταίει ο προπονητής Γιάννης Πετράκης που ήδη αποτελεί παρελθόν.

dsc00081Αυτός μάλλον θα πούλησε τον Πελέ στον Ολυμπιακό στη μέση της περιόδου, αυτός θα είναι υπεύθυνος για τα φύγε εσύ, έλα εσύ των ποδοσφαιριστών από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό και ανάποδα. Να σας υπενθυμίσω ότι η νοικοκυρεμένη αυτή ΠΑΕ σύμφωνα με όσα μας έλεγαν πριν μερικά χρόνια, ψάχνει τρόπο για να ρυθμίσει χρέη των 6 εκ. ευρώ την ίδια ώρα που ψάχνει να βρει και υποψήφιους αγοραστές για την εταιρεία. Ας περιμένουν κι αυτοί. Γα να έρθουν επενδυτές πρέπει πρώτα να έρθει ανάπτυξη και όπως έχουν εξαγγείλει άνθρωποι που τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, η ανάπτυξη είναι στο δρόμο και έρχεται!

Στον ίδιο δρόμο της ανάπτυξης που έρχεται πρέπει να βρίσκεται και ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος της γνωστής παναθηναϊκής οικογένειας. Αυτόν τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ο Αλαφούζος. Προσέξτε σχέδιο «Αλαφού» για να μαθαίνετε: Έχει δρομολογήσει την μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου των 5 εκ. ευρώ που πήρε η ΠΑΕ. Οι μετοχές θα πάνε στον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο ή σε κάποια εταιρεία συμφερόντων του. Όμως επειδή είναι ιδεολόγος παναθηναϊκός δεν θα τις κρατήσει τις μετοχές αλλά θα της κάνει δωρεά στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Το γεγονός ότι η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ελέγχεται από τον Αλαφούζο είναι μια λεπτομέρεια που στέκονται οι κακοπροαίρετοι και οι παλιάνθρωποι. Εφόσον συμβούν όλα αυτά ο οικολόγος εφοπλιστής θα ελέγχει το 77% της πράσινης ΠΑΕ… και μετά θα έρθει ο Γιαννακόπουλος!

Τα δεδομένα που παρουσιάζονται ολοφάνερα μπροστά μας, μιλάνε για ποδοσφαιρικές – συλλογικές τραγωδίες. Που δεν έπεσαν από τον ουρανό, αλλά είναι το καραμπινάτο αποτέλεσμα της εμπορικής εκμετάλλευσης των ομάδων. Ήρθε να «κουμπώσει» και η κρίση… Μια κρίση, που επίσης δεν έπεσε από τον ουρανό, δεν αφήνει απέξω καμία ομάδα και έχει κοινά στοιχεία. Έρχονται ακόμα περισσότερα θύματα ανάμεσα στους συλλόγους. Και δράματα που θα αφορούν μόνο τους οπαδούς τους, γιατί αυτοί θα μείνουν να τραβήξουν το λούκι. Τα αφεντικά και οι υπάλληλοι τους πάντα θα είναι περαστικοί!

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007008786566

Continue Reading
Advertisement