ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η αναβολή φέρνει φιλικά
Η επ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας της Football League κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τρέξουν και να προγραμματίσουν νέα φιλικά παιχνίδια προκειμένου οι παίκτες να παραμείνουν ζεστοί.
Η Ένωση αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το κύπελλο σε ένα δυνατό τεστ. Από κει και πέρα θα προγραμματιστούν άλλα τουλάχιστον δύο φιλικά μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην αδράνεια για αρκετό διάστημα. Ήδη υπήρξαν κάποιες διαβουλεύσεις με ομάδες ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.
Πάντως το βάρος είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θέλει η ομάδα με νίκη να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Να θυμίσουμε ότι τα άλλα δύο παιχνίδια η ΑΕΚ θα τα δώσει στην έδρα της.