ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η δική μας Πόλη…

Published

on

listeia1_s_3Μεγαλωμένος στην Αθήνα και μόνιμος κάτοικος του ‘ Νίκος Γκούμας’ , έμαθα από τον πατέρα μου πως είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ

Γράφει ο Ελεύθερος Σκοπευτής

ΑΕΚ δεν έγινε κανένας από εμάς μόνο για τους τίτλους που μας έχει χαρίσει η ομάδα στο πέρασμα των χρόνων. ΑΕΚ γίναμε για ότι συμβολίζουν αυτές οι 3 λέξεις που συνθέτουν το όνομα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Αθλητική Ενωση Κωνσταντινούπολης. Α.Ε.Κ. γίναμε όλοι εμείς για ότι αντιπροσωπεύουν αυτές οι λέξεις. Τις χαμένες πατρίδες του Πόντου και των Μικρασιατικών παραλιών. Της δικής μας Πόλης.

Για τους πρόσφυγες παππούδες μας και τους συγγενείς που χάθηκαν κατά την διάρκεια του ξεριζωμού. Α.Ε.Κ. γίναμε για να είμαστε πάντα ενάντια στο σύστημα και να μην συμβιβαζόμαστε με αυτό.
Η αγάπη μου για την ομάδα στα όρια της τρέλας. Μαζί μου θα διαβάζετε άρθρα για την ρομαντικότητα της ΑΕΚ και των ιδανικών που συμβολίζει, για γεγονότα που αφορούν την επικαιρότητα στην ΑΕΚ και ενίοτε και για παρασκηνιακά θέματα ποδοσφαίρου.
Τα πάντα είναι ένα πράγμα… Α.Ε.Κ

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement