Η εφεύρεση που θα λατρέψουν οι τεμπέληδες: Το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του! (vid)

0

κρεβατι_2Το νέο κρεβάτι που έχει τη δυνατότητα να στρώνεται μόνο του έχει διχάσει το διαδίκτυο. Οι δύο αντικρουόμενες απόψεις που κυριαρχούν αναφέρουν είτε ότι πρόκειται για την πιο τεμπέλικη εφεύρεση στην ιστορία είτε ότι πρόκειται για την πιο λατρεμένη.

Το νέο κρεβάτι που ονομάζεται Ohea Smart Bed αν και δημιουργήθηκε το 2012, ένα βίντεο επίδειξης που ανέβηκε στο facebook έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο… ντιμπέιτ ανάμεσα στους χρήστες και προφανώς η απρόσμενη δημοσιότητα έχει ικανοποιήσει τους κατασκευαστές του.

Για την ιστορία το κρεβάτι έχει δύο λειτουργίες την αυτόματη και τη χειροκίνητη. Η χειροκίνητη σημαίνει ότι ο χρήστης του κρεβατιού θα πρέπει να πατήσει ένα κουμπί για να ξεκινήσει το κρεβάτι να στρώνεται μόνο του. Για αυτούς που βαριούνται να πατήσουν και το κουμπί, το κρεβάτι έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη διαδικασία μόνο του, τρία δευτερόλεπτα αφού σηκωθεί ο χρήστης από το κρεβάτι.   Πέρα από την κριτική που δέχθηκε το κρεβάτι, ένας τέτοιος μηχανισμός μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Πηγή: pronews.gr


Comments are closed.