ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Η ιστορία… πίσω από το πανό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Published

on

Από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται κρεμασμένο το πανό που βλέπετε στη γέφυρα πάνω από την υπογειοποίηση στην Οδό Φωκών, στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το πανό γράφει: “Μητσοτάκη αν πειράξεις το σπίτι της μικρής, ψάξε μέρος να κρυφτείς”. Υπάρχει η υπογραφή R21.

Είναι για τη Διονυσία, πρωταθλήτρια μας στην κατηγορία ΑμΕΑ και αφορά τα κοράκια των εισπρακτικών εταιριών και των τραπεζών που έβαλαν στο στόχαστρο το σπίτι της οικογένειας της, μιας λαϊκής οικογένειας του μόχθου και του μεροκάματου στην Ελευσίνα.

Το σπίτι θα έβγαινε σε πλειστηριασμό και αποφεύχθηκε μόλις την τελευταία στιγμή από την επιμονή και των αγώνα των συμπολιτών μας, στο πλευρό της οικογένειας, απέναντι από τα αδηφάγα ερπετά του καπιταλισμού…

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε πριν από λίγο την εξής δήλωση για το θέμα:

“Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε στο πλευρό της διακεκριμένης πρωταθλήτριας Διονυσίας, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να σταματήσει κάθε διαδικασία έξωσης και να συνεχίσει η ίδια και η οικογένειά της να μένει στο μοναδικό σπίτι της, στην Ελευσίνα. Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει ξανά πόσο “κούφια” είναι τα “μεγάλα” λόγια των κυβερνήσεων για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, όταν πρόκειται για την υλοποίηση της βάρβαρης πολιτικής τους.
Η μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Ελευσίνας, η πρωτόγνωρη και συγκινητική
αλληλεγγύη που εκφράζεται τις τελευταίες μέρες, μπορούν να κουρελιάσουν το απαράδεκτο αντιλαϊκό οπλοστάσιο που έχτισαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, το οποίο βγάζει στο σφυρί τη λαϊκή κατοικία, μετατρέποντάς την από βασικό αυτονόητο δικαίωμα σε πανάκριβο εμπόρευμα.
Η Διονυσία θα βγει και πάλι νικήτρια. Και η δική της νίκη θα είναι νίκη όλου του λαού
και της νεολαίας της πατρίδας μας”.

Νικόλας Αγγελίδης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement