Η ιστοσελίδα για μία μεγάλη ΑΕΚ

0

aekfcΤην ώρα που όλα στην ΑΕΚ αλλάζουν, ο αέρας της αλλαγής δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το επίσημο site της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το aekfc.gr αναμένεται σε λίγο καιρό να πάρει άλλη μορφή. Η επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα αλλάξει lay out, όπως είθισται να λέγεται στην γλώσσα των προγραμματιστών και σίγουρα η εμφάνισή της θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Την επιμέλεια έχει αναλάβει η Διευθύντρια Επικοινωνίας της ομάδας, κα. Αγγελική Αρκάδη.

Ο σχεδιασμός για το νέο site γίνεται με βάση τους ιστότοπους μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, με σκοπό να είναι φιλικά προς τον χρήστη και φυσικά το εικαστικό κομμάτι να γεμίζει τον κάθε επισκέπτη με το μεγαλείο της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα έχει να ανανεωθεί από τις 14 Μαΐου, την ημέρα που είχε γίνει μία από τις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Να επισημανθεί επίσης ότι στο νέο site δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στην ΠΑΕ, αφού η εταιρεία βρίσκεται υπό εκκαθάριση και φυσικά τα μπάνερ των χορηγών προηγούμενων σεζόν.


Comments are closed.