Η κορυφή δεν ζαλίζει… την ΑΕΚ!

0

Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, γεγονός που καταδεικνύεται από το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά από 4 αγώνες η ομάδα του Κατσαμπά έχει πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζεται με τον ΠΑΝΟΜ και τον Ζαρό. Χθες πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της επί της Φαιστού με 3-1, την οποία συνδύασε με πολύ καλή εμφάνιση.Ο προπονητής Μιχάλης Δεληγιάννης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος και τονίζει ότι η ομάδα του έχει μεγάλες δυνατότητες: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και σκοπός μας είναι να κάνουμε μια καλή χρονιά, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχικά στο μυαλό μας έχουμε μια γρήγορη και άνετη παραμονή και αν καταφέρουμε να είμαστε στην πεντάδα θα είναι μεγάλη επιτυχία. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε χωριστά με την ίδια σοβαρότητα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και στα επόμενα παιχνίδια με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος για τη νίκη», υπογράμμισε.

Για το παιχνίδι με τη Φαιστό ο νεαρός τεχνικός είπε: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ. Γενικά είχαμε καλή εικόνα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Φαιστός».


Comments are closed.