ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη δημιουργεί πρόβλημα στη Σούπερ Λίγκ»

Published

on

kwstoulas

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την προσωπική κόντρα του Μαρινάκη με τον Μελισσανίδη, τονίζοντας πως αυτό το γεγονός έχει βάλει σε κίνδυνο την ύπαρξη του Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το αν θα βρεθεί κάποια λύση με το θέμα της ΕΠΟ: «Φοβάμαι πολύ πως δεν θα βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με την χορηγία του ΟΠΑΠ γιατί όπως φαίνεται δεν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα που κολλήσαμε, δηλαδή, της αποκλειστικότητας».

Το αν υπάρχει κάποια άλλη λύση: «Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εταιρία και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μία νέα διαδικασία μέσα από τη Σούπερ Λίγκ και πήραμε μία απόφαση να κάνουμε ένα διαγωνισμό ακόμα μήπως προκύψει κάτι».

Το τι έγινε λάθος στη διαδικασία: «Η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν έγκαιρα περίπου τον Φλεβάρη. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι. Τελευταία στιγμή μείναμε χωρίς λεφτά όλες σχεδόν οι ομάδες κάτι το οποίο θα υποχρεώσει πολλούς να ψάξουν αλλού για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις εταιρίες. Το πόσο αυτό σε γενικές γραμμές βγαίνει περίπου 300.000 για κάθε ομάδα και θα είναι μία επιβάρυνση μεγάλη».

Το αν στη λίγκα κοιτάνε το καλό του ποδοσφαίρου ή γίνονται προσπάθειες άσκησης πολιτικής: «Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, μπορώ να πω μόνο για εμένα και την προσπάθεια που έκανα να μεταπείσω μερικούς από τους συνιδιοκτήτες του συνεταιρισμού. Είναι πολλά τα λεφτά για τη Λίγκα αλλά ο καθένας έχει τους λόγους του και η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Ένας από τους λόγους για την στάση αυτή από τον Ολυμπιακό είναι η κόντρα με τον κ. Μελισσανίδη και στην συγκεκριμένη υπόθεση μπαίνει κάτι το οποίο θεωρώ προσωπικό και όχι θεσμικό. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου αλλά δεν θα γίνω δικαστής».

Την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες απαιτήσεις, δεν βλέπω τον τρόπο που θέλει να υποτάξει κάτι και δεν είμαι αυτής της άποψης. Αυτό που πιστεύω είναι πως ο Ολυμπιακός εννοεί μέσω της ανακοίνωσης του είναι ο κ. Μελισσανίδης. Η κόντρα των δύο ανθρώπων μπαίνει σφήνα μέσα στη λίγκα και δημιουργεί πρόβλημα».

το αν μπαίνει σε «κίνδυνο» η ύπαρξη της Λίγκας: «Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ… μακριά αυτή τη στιγμή».

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement