Η Λαϊκή Συσπείρωση για το γήπεδο…

0

Εκφράζει την αντίθεσή της στην μεθόδευση της δημοτικής αρχής… 

aek5

Η δημοτική παράταξη Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας “Λαϊκή Συσπείρωση”, εξέδωσε ανακοίνωση για την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. που είχε ως θέμα της το νέο  γήπεδο της ΑΕΚ.

Η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ ενδεικτικά αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταγγέλλει τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στις 2/10/2013, απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ αποχώρησαν αρνούμενοι να συμμετέχουν σε μία φιέστα που καμία σχέση δεν είχε με συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Η δημοτική αρχή επιδίωξε να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση, στα επιχειρηματικά συμφέροντα, του χώρου που είχε παραχωρηθεί από το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Είμαστε αντίθετοι με αυτή τη μεθόδευση που δεν εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες για άθληση της νεολαίας και του λαού της Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας.

Υποστηρίζουμε την κατασκευή αθλητικού κέντρου, στα όρια του παλιού γηπέδου, με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από το κράτος , που θα καλύψει τις υποδομές για όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, μεταξύ αυτών και την ΑΕΚ.


Comments are closed.