ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρελή μαγκιά από Original!

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ηρακλή,αποκαλύπτοντας πώς εξασφαλίστηκε η παρουσία των Ενωσιτών στο Ιβανώφειο

Published

on

Aνακοίνωση με συγκεκριμένους αποδέκτες από τους φίλους της ΑΕΚ

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ηρακλή, αποκαλύπτοντας πώς εξασφαλίστηκε η παρουσία των Ενωσιτών στο Ιβανώφειο

85de9f3f75f2c02b3878dbf52818ac4c_1065180-560

Μία κίνηση που αν μή τι άλλο προκαλεί θαυμασμό και ενδιαφέρον έκανε η Original 21. Μετά την ευχαρίστηρια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ στη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ένωσης ευχαρίστησε και αυτός τους Ηρακληδείς. Στην ανακοίνωση της Or21, η οποία τιτλοφορείται ως “ξανά, ξανά χανούμια στον Βορρά”, αποκαλύπτεται ότι η ΑΕΚ είχε τους οπαδούς στο πλευρό της επειδή παρακάμφθηκαν διοικήσεις και αστυνομία και οι Ενωσίτες ήρθαν σε συνεννόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή!

Μπράβο στην Original, μπράβο και στους Ηρακληδείς! Τα γήπεδα στην Ελλάδα πρέπει να έχουν τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Γιατί πλέον έχει χαθεί η μαγεία!

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Οriginal 21

«Το Σάββατο που μας πέρασε, η μπασκετική ΑΕΚ αγωνιζόταν στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή

Η επιθυμία μας να βρεθούμε εκεί και να της συμπαρασταθούμε τεράστια.

Με πρόσφατο όμως το παράδειγμα του αγώνα εναντίον του Αγροτικού Αστέρα, όπου σε 350 απο εμάς που ταξιδέψαμε στην Θεσσαλονίκη, η αστυνομία όχι μόνο μας απαγόρευσε να παρακολουθήσουμε το ματς αλλά και μας προσήγαγε στο τμήμα κάτω απο άθλιες συνθήκες, το να πάμε στο Ιβανώφειο έμοιαζε όνειρο απατηλό.

Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε μια διαφορετική κίνηση. Παρακάμψαμε τις διοικήσεις και την αστυνομία και ήρθαμε σε απευθείας συνενόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή για ανταλλαγή εισιτηρίων στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.

Σκοπός μας να μην παίξει η ΑΕΚ μόνη της αλλά και να στείλουμε μηνύματα:

Στους ιθύνοντες του αθλητισμού να επανεξετάσουν την γελοία απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Στους οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ότι πρέπει να περάσουμε σε δράσεις που θα μας επιτρέψουν να ακολουθούμε τις ομαδες μας σε ΟΛΑ τα πέταλα της Ελλάδας.

Στις διοικήσεις της ΑΕΚ να συνεχίσουν να ζητάνε εισιτήρια παντού, αλλά και να πολεμήσουν μαζι μας την κατάργηση της απαγόρευσης απαιτώντας την παρουσιά μας παντού.

Με αυτόν τον τρόπο η ιστορία συνεχίστηκε και 150 ΑΕΚτζήδες βρεθήκαμε στο Ιβανώφειο.

ΥΓ1. ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ευχαριστούμε, σας περιμένουμε στο 2ο γύρο.

ΥΓ2. Να πουμε σε όσους τους ξένισε αυτή η κίνηση οτι ούτε φίλοι, ούτε αδέρφια πρόκειται να γίνουμε με άλλους οπαδους, αλλά πρέπει να εξαντλήσουμε τους τρόπους ώστε να δίνουμε το παρών σε όλα τα γήπεδα που παίζει η ΑΕΚ.

ΥΓ3. Στέφανε κουράγιο είσαι πάντα μαζί μας.

ORIGINAL 21″.

Continue Reading
Advertisement