ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η μαύρη επέτειος της Βασίλισσας

Published

on

776743Η μαύρη επέτειος της Βασίλισσας διαδραματίστηκε στις 20 Απριλίου του 2011. Όταν η Βασίλισσα υποβιβαζόταν. Όταν Κολοσσός και Ηλυσιακός συμμαχούσαν για να παραμείνει ο Ηλυσιακός (49-58)…Όταν το κλειστό των Άνω Λιοσίων έκλαιγε μαζί με τους φίλους της ΑΕΚ. Η νίκη της Βασίλισσας επί του Πανιωνίου με 76-68, ήταν (ίσως) η πιο πικρή στην ιστορία της.Η λέξη υποβιβασμός ήταν πλέον στο βιβλίο της ένδοξης «Ενωσίτικης» ιστορίας για πρώτη φορά.

Οι άνθρωποι που την έκαναν «Βασίλισσα» την είδα να εκθρονίζεται, την είδαν να πληγώνεται, την είδαν να γονατίζει … Ήταν η μέρα που το μπάσκετ θρηνούσε… Ήταν η μέρα που θέλουμε να ξεχάσουμε , αλλά δεν μπορούμε. Η «μαύρη» αυτή σελίδα δεν μπορεί να «σκιστεί» , δεν μπορεί να μην μας «τρομάζει» μόνο και μόνο που την αναπολούμε ως ιστορία (τρόμου).

Τότε η Βασίλισσα όδευε προς το άγνωστο. Οι οπαδοί της ακολουθούσαν. Σε κάθε κλειστό. Δέχονταν κάθε περιφρονητική συμπεριφορά αντιπάλου. Δεν μπορούσαν να αντιδράσουν , ήταν και αυτοί αδύναμοι συναισθηματικά . Δεν το πιστεύανε… Ακόμα δεν το πιστεύουμε…

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ λοιπόν. Η Βασίλισσα είναι εδώ και ας δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά της. Ας τη θέλουν αδύναμη fiba , διαιτησίες και ΣΙΑ . Αδύναμη δεν μπορούν πλέον να την κάνουν , γιατί είναι ισχυρή σε όλους τους τομείς. Μικρή όμως ΔΕΝ θα την κάνουν ΠΟΤΕ , γιατί αυτό δεν εξαρτάται από την αγωνιστική εικόνα.

Ανδρέας Γαβαλάς

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement