Η Μικρασιατική Χίου, έγραψε ιστορία…

0

Οι ήρωες του 2004, επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησε τότε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, έπαιξαν μπάλα την Τετάρτη 24-10-2018 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, στα Μεζάρια, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και είχαν απέναντί τους επίλεκτους χιώτες ποδοσφαιριστές της Χίου.Ο αγώνας έληξε 4-2 υπέρ των επίλεκτων διεθνών. Η Μεικτή Χίου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ των Ντουμάνη και Ζαμπετάκη, ενώ το πρώτο γκολ από τους θρυλικούς παίκτες του 2004 πέτυχε ο Βασίλης Τσιάρτας, που είχε συγκλονίσει τα πορτογαλικά γήπεδα με το ”μαγικό” αριστερό του πόδι. Στην επανάληψη, ο Τάκης Φύσσας ισοφάρισε σε 2-2 και ο Θοδωρής Ζαγοράκης με δύο ακόμη τέρματα έδωσε τη νίκη στους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Τα καθαρά έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν στους Συλλόγους Τριτέκνων, Πολυτέκνων και Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία και διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Ν.Π. Δήμου Χίου και τη Μικρασιατική Αθλητική Ένωση Χίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήταν πολύς. Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τις κερκίδες και το γήπεδο και φυσικά ήταν συναισθηματικά συνδεδεμένοι και μαζί… και με τις δύο ομάδες κάτι που φάνηκε και στους αλλαλαγμούς και στα χειροκροτήματα.

Ο Ζαγοράκης, ο Καραγκούνης, ο Τσιάρτας και οι υπόλοιποι αγαπημένοι μας ήρωες των γηπέδων, μαζί με τον Ζαμπετάκη και τους άλλους υπέροχους ποδοσφαιριστές των επιλέκτων Χίου χάρισαν στους φιλάθλους ένα πολύ καλό παιχνίδι και πρόσφεραν στους Πολύτεκνους και τα ΑΜΕΑ τα έσοδα για ενίσχυση… για καλό σκοπό, για πολύ καλό σκοπό.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση…

 

Πηγή: alithia.gr


Comments are closed.